Online leads en donateurs werven

Betrek mensen stap voor stap bij jouw missie

Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw organisatie leren kennen en die eerste stap zetten? En krijg je die mensen telkens een stap verder? 

Wij helpen je met het opstellen van een (digital marketing) plan om dit te realiseren. Met een concrete roadmap zie je vervolgens welke projecten er nodig zijn om jullie ambities te bereiken. 

Hulp nodig in de opstartfase? Maak dan gebruik van coaching, dan begeleiden we jou en je collega’s met het uitvoeren van je plan. Ook kun je kiezen voor interim-ondersteuning van een ervaren digital marketeer die bij jouw op kantoor de juiste stappen zet en daar collega’s in meeneemt.

Ons proces

Met deze 3 stappen helpen we jou aan de juiste Digital Marketing resultaten: 

1. We doen een Nulmeting analyse om in kaart te brengen waar jouw digital marketing uitdagingen zitten;

2. Met strategiesessies bepalen we doelstellingen en hoé we die gaan bereiken; 

3. Digital marketing uitvoering. Vervolgens kies je of je de uitvoering volledig zelf wilt doen met maandelijkse coaching of dat een van onze collega’s jullie 1-2 dagen per week helpt.

Digital Marketing Abonnementen

Wil je stappen zetten in digital marketing, maar ontbreekt het bij jouw organisatie aan specifieke digital marketing expertise? Neem dan een digital marketing abonnement en boek resultaat voor een vast bedrag per maand. Wij ontzorgen je met deze abonnementen: Google Grants, Social Advertising of Growth Hacking.

Klanten die deze dienst hebben afgenomen

Neem contact op

Heb jij een mooie online marketing uitdaging voor ons? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Martijn Witteman

Digitaal Strateeg & Team Coach

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Schrijf je in voor dé inspiratiemailing voor non-profits

✔️ Inspirerende praktijkvoorbeelden ✔️ Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen ✔️ Concrete en toepasbare tips voor meer online resultaat

Bekijk andere diensten