Martijn - Digitaal Strateeg & Team Coach

Wie ben je?

Mijn naam is Martijn, ik ben oprichter van Elke Dag Beter. Ik ben een resultaatgerichte wereldverbeteraar met een hart voor mooie missies. Ik ben vader van Nathan en Rebecca en getrouwd met Janneke.

Als persoon kijk ik waarderend naar wat er nu is, maar altijd vanuit de blik; hoe kunnen we het morgen een stapje beter doen. Dit vanuit ontspanning en in verbinding met de ander.

Wat doe je bij Elke Dag Beter?

Vanuit mijn rol als strateeg help klanten vooruit met strategietrajecten die richting geven aan hun organisatie en hun marketing. Ik schrijf (digital) marketing plannen, en ik sta ook graag met mijn voeten in de modder als interim digital marketeer of growth hacker. Verder coach ik marketeers en teams in; ik help ze ontdekken wat er nodig is om van A naar B te komen (bijv. als ‘de oude weg’ te weinig oplevert).

Waarom heb je Elke Dag Beter opgericht?

Ik heb Elke Dag Beter opgericht om een positieve impact op het leven van kwetsbare mensen te realiseren. Dit doen we door sociale impact organisaties te helpen in commerciële resultaten.

Het geeft me veel voldoening om sociale impact organisaties te zien groeien. Dat is waar ik aan bij wil dragen, en uiteraard met de scherpe ambitie: Elke Dag Beter, dit geldt ook voor onze dienstverlening.

Schrijf je in voor dé inspiratiemailing voor non-profits

✔️ Inspirerende praktijkvoorbeelden ✔️ Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen ✔️ Concrete en toepasbare tips voor meer online resultaat

Hiermee helpen we je