Over Elke Dag Beter

Martijn met Keniaans gezin
Video afspelen over Martijn met Keniaans gezin

Onze Waarom

Een positieve impact op mens en planeet.

Onze Hoe

Deze impact maken we door non-profit organisaties te helpen groeien in commerciële resultaten. 

Onze Wat

Met onze digital marketing aanpak helpen we non-profit organisaties op een duurzame manier leads en donateurs te werven.

Neem contact op

Spreekt dit je aan? Neem contact op om kennis te maken.

Oprichter Martijn Witteman:

“Dít is waar ik aan bij wil dragen, perspectief bieden aan kwetsbare mensen”

Toen ik in 2011 mijn baan in het bedrijfsleven op had gezegd en een half jaar bij een non-profit in Kenia ging werken, had ik nog geen idee wat me te wachten stond. Eenmaal in Kenia ontmoette ik bijzondere mensen via het project waar ik aan verbonden was (Oyugis Integrated Project).