...

Strategie en Coaching

Digitale strategie ontwikkelen

Wanneer zijn we succesvol? Wat is onze lange-termijn-doel (of BHAG) als organisatie? Wat betekent dit voor onze (digitale) marketing en fondsenwerving? En wat is een effectieve strategie om ons doel te behalen? 

Voor een gedegen strategie schakelen ga je samen met ons een strategietraject aan. Wij faciliteren een gestructureerd traject voor jouw team.

Team Coaching

Hoe kom je tot een cultuur waarin de donateur centraal staat, digital marketing steeds meer oplevert en je als team steeds beter en leuker met elkaar samenwerkt?

Wellicht ervaar je momenteel een gebrek aan resultaatgerichtheid of signaleer je confrontatiemijdend gedrag? Of loopt de samenwerking wel prettig, maar wil je ‘simpelweg’ een andere manier van werken invoeren? Bijvoorbeeld  experiment-gedreven werken of scrum.

Het antwoord vinden we samen met jou en je collega’s in een coachingtraject, begeleid door een of meerdere team coaches.

Wat levert dit op?

Klanten vertellen ons: 

“Het geeft ons eindelijk de strategische focus die we nodig hebben” 

“Als Nederlandse tak van een internationale non-profit hebben we nu eindelijk onze eigen identiteit en missie scherp en een manier van werken die veel meer oplevert“ 

“Wat inspirerend dat we nu ons meerjarendoel opgesteld hebben! Onze achterban reageert superenthousiast op dit doel en nieuwe medewerkers weten meteen het grotere plaatje waar ze aan bij gaan dragen. Bedankt!”

“Ons team zat vast. In 3 maanden tijd hebben jullie het team op stoom gekregen, daar hebben jullie ons echt mee geholpen!”

Klanten die deze dienst hebben afgenomen

Neem contact op

Heb jij een mooie online marketing uitdaging voor ons? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Martijn Witteman

Digitaal Strateeg & Team Coach

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Schrijf je in voor dé inspiratiemailing voor non-profits

✔️ Inspirerende praktijkvoorbeelden ✔️ Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen ✔️ Concrete en toepasbare tips voor meer online resultaat

Bekijk andere diensten