Referenties

Dit zeggen onze klanten

Als online marketingbureau zijn we dankbaar voor de reacties die we ontvangen van klanten.

“De samenwerking met Elke Dag Beter is ontzettend goed bevallen, dus aarzel niet als je stappen wilt maken in digital marketing. Samenwerken met Elke Dag Beter is een absolute aanrader! De directe en efficiënte samenwerking is trouwens zo onwijs goed bevallen dat Stichting Hartekind, in plaats van een bureau op meer afstand, nu heeft gekozen deze werkzaamheden bij Elke Dag Beter onder te brengen. Hiermee verlengen we dus onze samenwerking.”

Zenka Reijn-Slegt – Directeur bij Stichting Hartekind

Groot Nieuws Radio

“Elke Dag Beter is de juiste partner voor identiteits- en strategietrajecten en de doorvertaling hiervan voor je team. Martijn zorgt voor een prettige sfeer, hij daagt je uit en zet je aan het denken. Dit kost tijd, dus als je het serieus wil aanpakken, is het belangrijk om hiervoor voldoende ruimte vrij te maken in je agenda. Met Elke Dag Beter verwachtte ik concrete termen en handvatten om tot de kern te komen. Dat is goed gelukt. Martijn was onze stok achter de deur en de juiste persoon die met ons het gesprek heeft gevoerd. Martijn doet wat hij belooft!”

Wilfred Hardeman – Directeur bij Groot Nieuws Radio

Logo Stichting Gehandicapte Kind

“Elke Dag Beter heeft ons geweldig geholpen met, in eerste instantie, het coachen van onze online marketeer in combinatie met advies op digital marketing. Met hun kennis, creativiteit en persoonlijke drive voor goede doelen weten de mensen van Elke Dag Beter individuele medewerkers en teams te enthousiasmeren en hen nieuwe inzichten en skills mee te geven.“

Jos de Wit – Adjunct directeur a.i. bij het Gehandicapte Kind

Jos de Wit
Red een Kind logo

“Onze digitale marketing is naar een hoger niveau getild. En er is nu meer draagvlak vanuit de hele organisatie voor digitalisering. Ik beveel Elke Dag Beter aan bij ieder goed doel waar digitalisering nog niet voldoende op de kaart staat.”

Lammertina Klein Obbinnk – Strateeg bij Red een Kind

Lammertina Klein Obbink
Logo World Vision

“Elke Dag Beter heb ik leren kennen als een gepassioneerde club die steeds zoekt naar mogelijkheden om de klantervaring te verbeteren en daarmee het resultaat van de klant. Met plezier denk ik terug aan de creatieve workshops bij het NBG. Die vormden de basis van diverse mooie journeys waarmee we online bezoekers konden boeien en binden.”

Samuel Visser – Manager Fondsenwerving bij World Vision

Samuel Visser - World Vision
Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

“Elke Dag Beter heeft kennis van zaken, weet wat de volgende stappen zijn en combineert hun visie met een erg prettige hands-on mentaliteit. Dus, zoek je een partij die helpt meer klantgericht te denken, de juiste tools in te zetten en conversie te verhogen, dan heb je aan Elke Dag Beter een goede!”

Stefan van Dijk –  Manager Ontwikkeling & Uitgeverij bij NBG

Stefan van Dijk
Bartiméus Fonds

“Prettige gesprekspartner, resultaatgerichte online marketeer, wereldverbeteraar en visionair zijn woorden waar ik aan moet denken. Dankzij jullie leiding heeft het Bartimeus Fonds een digital marketing plan in huis waar handen en voeten aan gegeven kan worden. Met veel plezier kijk ik terug op onze samenwerking!”

Carina Koerting-Hooijer – Senior Fondsenwerver bij World Vision (voorheen Bartiméus Fonds)

Carina Koerting-Hooijer
Logo Leprastichting

“We wilden graag mensen attenderen op de mogelijkheid van nalaten aan de Leprastichting door middel van online. Elke Dag Beter heeft ons hierbij geholpen door een aantal brainstorms te faciliteren. Aan het einde van de 2e sessie hadden we meerdere concrete proposities die we snel daarna live konden testen. Erg fijne en concrete samenwerking.“

Barry Jager – Relatiemanager bijzondere giften en nalatenschappen bij Leprastichting

Stichting Gehandicapte Kind

“Martijn van Elke Dag Beter coachte me in mijn periode bij Stichting het Gehandicapte Kind. Het was fijn om samen met Martijn te werken aan de verdere digitalisering van het bedrijf en de ontwikkeling van online fondsenwerving. Dat terwijl ik ook door hem gecoacht werd op verschillende vlakken zoals communicatie, strategie, gebruik van tools én bij het bouwen van mijn eigen groeipad als marketeer.“

Job van Aalst – Online Marketeer Stichting het Gehandicapte Kind

Logo Via Nova

We hebben samengewerkt in een fondsenwervingscampagne voor Via Nova. Middels crowdfunding, het benaderen van grote gevers en het aanschrijven van vermogensfondsen hebben we in korte tijd het hele project kunnen financieren. Martijn werkt planmatig en doordacht, hij doet wat hij belooft. Je kunt dus van hem op aan en het werk dat hij levert, is van een hoge kwaliteit.“

Siebrand Wierda – Manager Community & Resource Mobilization bij Dorcas Hulp & Ontwikkeling

“Martijn heeft ons team begeleid in werken met scrum. Martijns vermogen om te luisteren en hulp op maat te bieden heeft ons geholpen in een hectische periode. Ik kan Elke Dag Beter van harte aanbevelen als je op zoekt bent naar een team coach.”

Marco Vreede – Online Marketeer bij Milieudefensie

Neem contact op

Heb jij een mooie online marketing uitdaging voor ons? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Martijn Witteman

Digitaal Strateeg & Team Coach

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?