Logo Elke Dag Beter

Kayleigh - UX designer

Kayleigh

Wie ben je?

Hi, ik ben Kayleigh, Visual designer bij Elke dag beter. In mijn vrije tijd geniet ik van het bezoeken van concerten, lezen van boeken en in de keuken staan om lekkere dingen te koken voor vrienden en familie. Daarnaast ben ik graag buiten in de natuur, en ben ik actief als vrijwilliger bij Scouting, waar ik activiteiten organiseer voor kinderen.

Wat doe je bij Elke Dag Beter?

Ik hou mij bezig met van alles wat met design te maken heeft. Denk hierbij aan het creëren van visuele identiteiten, maar ook aan webdesign en UX-design. Binnen het gebied van webdesign en UX-design hou ik mij bezig met het vormgeven van websites en het waarborgen van de gebruiksvriendelijkheid en ervaring van bezoekers. Ik denk oplossingsgericht, en word enthousiast wanneer ik mag meedenken en brainstormen over nieuwe ideeën en vraagstukken.

Waarom doe je dit werk?

Ik vind het supertof dat ik, met mijn werk als designer, goede doelen kan helpen bij het vormgeven van hun websites en campagnes. Ik word er enthousiast van dat ik opdrachtgevers kan helpen om hun boodschap op een effectieve en overtuigende manier over te brengen en dat ik op deze manier kan bijdragen aan bewustwording, educatie en positieve verandering.

Schrijf je in voor dé inspiratiemailing voor non-profits

✔️ Inspirerende praktijkvoorbeelden ✔️ Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen ✔️ Concrete en toepasbare tips voor meer online resultaat

Hiermee helpen we je