Maurits - WordPress Web Developer

Maurits

Wie ben je?

Mijn naam is Maurits. Anderen omschrijven mij als een enthousiaste, behulpzame en daadkrachtige collega. Ik breng makkelijk structuur aan in situaties en ga actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden waarin ik optimaal gebruik maak van (nieuwe) kansen.

Wat doe je bij Elke Dag Beter?

Ik optimaliseer huidige websites en aansluitende marketing automations. Via conversiegericht webdesign help ik jou om websitebezoekers te veranderen in donateurs. Samen met de klant bedenk ik het beste en slimste concept, knipper twee keer met je ogen en ik heb de landingspagina gebouwd. Terwijl er koffie wordt gehaald, integreer ik het donatieformulier. En zodra de koffie op is, is deze gekoppeld aan het marketing automation pakket.

Waarom doe je dit werk?

Ik vind het erg leuk om met effectieve websites bezig te zijn die doen waarvoor ze bedoeld zijn. Hierin heb ik mij dan ook gespecialiseerd. Mijn rol bij Elke Dag Beter vereist dat ik continu op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen, dat maakt het erg interessant.

Schrijf je in voor dé inspiratiemailing voor non-profits

✔️ Inspirerende praktijkvoorbeelden ✔️ Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen ✔️ Concrete en toepasbare tips voor meer online resultaat

Hiermee helpen we je