Bert Teeuw - Digital marketeer

Wie ben je?

Mijn naam is Bert en ik werk als Digital Marketeer bij Elke Dag Beter. Hiervoor heb ik vier jaar bij Stichting Gevangenenzorg gewerkt als online marketeer. Daar heb ik de online marketing volledig opgebouwd en o.a. veel ervaring opgedaan met leadwerving via online advertising en de conversie naar donateur. Ook heb ik marketing automation opgezet met zowel email als whatsapp journeys. Verder heb ik Dynamics voor marketing implementatie begeleid i.s.m. Ifunds. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, watersport en spreek ik graag af met vrienden en familie.

Wat doe je bij Elke Dag Beter?

Als digital marketeer help ik non-profits succesvol te worden met online marketing. Ik doe dat door mee te denken over marketingstrategie en donor journeys, het inrichten van campagnes, het genereren van leads én door het analyseren van data en resultaten.

Waarom doe je dit werk?

Ik vind het mooi om de resultaatgerichte wereld van digital marketing te combineren met het werken in de goede doelen sector. Ik vind het een uitdaging om na te denken over wat effectieve marketingkanalen zijn voor goede doelen en hoe je deze op een slimme manier kunt inzetten, alles voor een goede RoI.

Schrijf je in voor dé inspiratiemailing voor non-profits

✔️ Inspirerende praktijkvoorbeelden ✔️ Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen ✔️ Concrete en toepasbare tips voor meer online resultaat

Hiermee helpen we je